Maramuresul IstoricRecomandate

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: 18 noi cazuri de INFECTAŢI CU NOUL CORONAVIRUS la SPITALUL MUNICIPAL

La Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în urma testării pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitivi 18 pacienți internați într-o secție a unității medicale, faţă de 20 câţi erau până în prezent.

Cei 18 pacienți infectați cu noul Coronavirus sunt asimptomatici. Ei au fost izolați și mutați în secția de boli infecțioase. S-a procedat la curățenia și dezinfecția spațiilor din secția unde au fost internați și izolați inițial cei 18 pacienți.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la recoltarea de probe și testarea întregului personal medical din spital – 688 de angajați.

O altă măsură dispusă de către Direcția de Sănătate Publică a fost de testare a pacienților bolnavi psihic și cronici, adică 104 pacienți. De asemenea, au fost luate măsurile necesare pentru protecția personalului și pacienților, respectarea normelor de igienă în scopul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul Coronavirus.

Citeşte şi

https://vasiledale.ro/2020/06/20/focar-covid-19-la-sighet-sapte-pacienti-si-13-angajati-ai-spitalului-municipal-infectati-cu-noul-coronavirus/

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Fetiţă de doi ani căzută de la etajul 4 al unui bloc din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Trei copii şi doi adulţi au scăpat cu viaţa din faţa unui bolid scăpat de sub control la Raliul Maramureşului

Redactie

GALERIE FOTO: O casă din Coştiui a luat foc (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.