BREAKING NEWSImportantRecomandate

INSTANŢA A HOTĂRÂT: Criminalul de pe strada Gării a fost arestat preventiv. A avut discernământ când şi-a ucis fosta iubită

La data de 02.07.2020, Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.07.2020, până la data de 31.07.2020, inclusiv, a inculpatului X, în vârstă de 47 de ani, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal.
Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că acesta, în data de 24 iunie 2020, în jurul orelor 11:30, în timp ce se afla în apartamentul în care locuia cu chirie, i-a aplicat victimei, fosta sa concubină, multiple lovituri cu pumnul şi cu o ţeavă metalică, la nivelul feţei şi al capului, cauzându-i leziuni grave în urma cărora aceasta a decedat.
Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: În Maramureș, polițiștii sunt și femei de serviciu. La munte, polițiștii intervin cu mașinile de teren ale localnicilor.

Vasile Dale

PERCHEZIŢII ÎN BAIA MARE: Dosar penal într-un caz de contrabandă. Ţigări de peste 35.000 de lei confiscate

Vasile Dale

ACCIDENT: Femeie din Maramureş călcată de un autobuz în Zalău (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult