Eveniment

RUTIERE: Un şofer beat a provocat un accident la Săliştea de Sus

Aseară, în jurul orei 18:30, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizaţi cu privire la un accident produs pe raza localității pe D.J.186.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat şoferul ca fiind un bărbat de 37 de ani, din Săliștea de Sus. Aceştia au constatat că în timp ce bărbatul conducea o autoutilitară, din direcţia Săliştea de Sus – Dragomireşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus din sens opus de către o femeie de 38 de ani.
În urma impactului, autoutilitara, a fost proiectată într-un imobil, producând pagube materiale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul femeii de 38 de ani şi 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani. Acesta din urmă a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Depistat de poliţişti conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără permis

Aseară, la ora 21:50, polițiștii din Fărcașa, în timp ce efectuau controlul şi supravegherea traficului rutier pe raza localității Ardusat au oprit pentru verificări un autoturism. În urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat de 39 de ani, din Baia Mare şi au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă Fărcaşa, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Jandarmeria: Portmoneu pierdut în fața sediului DIICOT Maramureș. Cum a fost găsit?

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Băimăreancă bătută de fostul iubit. Bărbatul a escaladat blocul și prin balcon a năvălit în apartament

Redactie

NEREGULI ÎN TRAFIC la MOISEI ŞI SIGHET: Tânăr vitezoman, fără permis, urmărit de poliţişti, un altul, beat, a intrat cu ATV-ul în gard

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.