Eveniment

CONTROL ÎN TRAFIC: 140 de litri de alcool ridicați de polițiștii din Cavnic

Ieri, 02 iulie, ora 13:25, poliţiştii din Cavnic, în timp ce efectuau controlul şi supravegherea traficului rutier din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr de 25 de ani din Câmpulung Moldovenesc.
În urma verificării autoturismului, a fost identificată cantitatea de 140 litri de alcool, pentru care nu a putut prezenta documente justificative.
Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

În ultimele 24 de ore polițiștii maramureșeni au identificat doi bărbați care au comis infracțiuni.

Baia Mare – Ieri, 02 iulie, în jurul orei 09:40, polițiștii rutieri din Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Decebal, de către un barbat de 37 de ani din municipiu.
În urma verificărilor poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule . Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool in aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

GROSI – Azi noapte, la ora 01:00, polițiștii din Groși au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Poliţiştii rutieri din nou în acţiune

Ieri, poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pe linie de viteză respectiv pe linie de stare tehnică împreună cu specialiştii R.A.R. Maramureş.
În urma acţiunilor desfăşurate poliţiştii au verificat 56 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 31 de sancţiuni cu o valoare totală de peste 14.000 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a patru permise de conducere şi a cinci certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE ACCIDENT BORSA: UN TANAR DE 19 ANI A MURIT DUPA CE S-A IZBIT CU MASINA DE UN STALP (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

INCENDIU / ACTUALIZARE: Foc la o şură şi un grajd din Răzoare (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

A FOST IDENTIFICATĂ: O tânără din Culcea a accidentat un bărbat şi a părăsit locul faptei 

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.