Eveniment

EVENIMENTE RUTIERE: Pieton accidentat pe o trecere de pietoni din Baia Mare, doi bărbaţi depistaţi conducând autovehicule fără să deţină acest drept

Ieri, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moisei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe DN 18, au efectuat semnal de oprire a unui autoturism, însă, conducătorul auto aflat la volan și-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.
În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un drum comunal, iar poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 50 ani, din Moisei.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Vișeu de Sus, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ieri, în jurul orelor 14:00, polițiștii din Borşa, în timp ce executau serviciul de patrulare şi control al traficului rutier din oraș, au oprit pentru control un autoturism. Poliţiştii au identificat la volan un tânăr de 21 ani, din Borşa.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere a acestuia îi este suspendat.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În 07.07.2020, în jurul orei 08:45, pe bulevardul București din Baia Mare , conducătorul unei autoutilitare în vârstă de 37 ani, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 33 ani, care se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale unde a rămas internată.
Ambele persoane implicate în accidentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

Suspectul principal în cazul jafului de aproape 150.000 de euro din Șomcuta Mare a fost arestat preventiv (foto)

Vasile Dale

ACCIDENT LA SATULUNG: Biciclist acroșat de remorca unui camion. Două tamponări în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

FOTO. Circul Americano Vargas a ajuns în BaiaMare! Plătești un bilet iar unul îl poți obține gratuit. Află cum

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.