BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

BORȘA – VIȘEU: Prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare parfumuri contrafăcute

Ieri, la ora 18.20, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii comerţului ilicit poliţiştii din Borşa, au identificat un tânăr care oferea spre vânzare parfumuri contrafăcute pe raza oraşului.

Tânărul de 18 ani, din Târgu-Mureş nu a putut prezenta documente de provenienţă a bunurilor oferite spre vânzare, fapt care a condus la confiscarea bunurilor şi sancţionarea acestuia conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Acţiune la Vişeu de Sus

Ieri, poliţiştii din Vișeu de Sus, Formațiunea Rutieră au desfăşurat o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în urma analizei efectuate asupra evoluţiei dinamicii accidentelor rutiere grave.

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii din Vișeu de Sus au fost angrenaţi şi poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş.

Au fost oprite pentru verificări 41 de autovehicule şi au fost legitimate 44 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Ca măsură complementară a fost reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: PERSOANA GASITA DECEDATA INTR-O PENSIUNE DIN BAIA MARE (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – Yasmina a murit în mașina condusă de iubitul ei, noaptea trecută, pe un drum din Borșa. Ceilalți trei răniți au fost transferați la Spitalul din Baia Mare – actualizare

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Impact violent la Vișeu de Jos pe DN18 (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.