Important

FOTO: ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECŢIE SANITARĂ, ÎN ZONELE AGLOMERATE DIN MARAMUREŞ


 Şi în acest sfârşit de săptămână, sub autoritatea Instituției Prefectului poliţiştii maramureşeni împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ANSVA, ANPC, Ministerul Muncii, vor desfăşura acţiuni de verificare, cu efective mărite, în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, pieţe, terase, precum şi în mijloacele de transport în comun.
 
La activităţile desfăşurate în cursul zilei de ieri, 10 iulie a.c., au participat peste 310 efective, care au verificat 69 de societăţi comerciale şi au legitimat peste 350 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.600 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi la Legea 61/1991 în context COVID–19.
 
Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.


 
Facem apel către cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur!
 
Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE IN BAIA SPRIE: O FEMEIE A FOST OMORATA PE O TRECERE PENTRU PIETONI (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE SOCANT)

Vasile Dale

Delegație economică în SUA, condusă de președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan. Companii americane importante – interesate de colaborarea cu Maramureșul

Redactie

GALERIE FOTO: Militari de la UM 01354 din Baia Mare și Liga Militarilor Profesioniști, implicaţi în campania de împădurire

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult