Detectivul de Presă ȘOC! a participat, joi, 9 iulie 2020, la ședința Consiliului Local unde a fost apostrofat pentru că relatează aspectele mafiote ale grupului de șemecheri din jurul primarului Liviu Tămaș.

Pentru asta, consilierul Gheorghe Borodi va fi acționat în judecată atât de către Detectivul de Presă ȘOC! dar și de o altă persoană vizată de deșeurile bucale pe care le-a deversat în spațiul public în loc să facă ceva bun pentru cetățeni. Doar așa, el va învăța, cu vârf și îndesat, o vorbă din bătrâni: “Gura bate curul!” sau ceea ce se spune mai în zilele noastre, cuvintele costă, uneori, prea mult.

Trecem peste asta și ne îndreptăm atenția asupra faptului că cei care au organizat ședința nu au ținut cont de nicio regulă privind distanțarea socială în spațiul închis. Păi, nu? Legea pentru cei care o încalcă frecvent nu mai reprezintă, de la un moment dat, nimic.

Maria Nănăștean, zisă “preoteasa” este un porsonaj pestriț. Se victimizează când i se arată că a încălcat legea, când umilește oamenii prin neluarea unor decizii favorabile lor, când votează, de atâtea ori, împotriva budeștenilor și pentru clientela mafiotului Liviu Tămaș.

Devine bolnavă și emotivă la critici dar nu are nici pe dracu atunci când nu pune în aplicare o sentință judecătorească, de exemplu, și am scris despre aceste aspect.

Și de această data a vrut să păcălească atât poliția cât și asistența, evident, dintre ei pe cei care nu cunosc legea. A mințit prin omisiune, fiind aprobată de polițiștii ajunși la ședință pentru că nu a vrut să poarte mască.

Nenea polițist, care ai spus da, da, da, la tot ce vomita Nănăștean, trebuie să știi și tu și “sfânta” Nănăștean că nepurtarea măștii de către persoane cu anumite afecțiuni, se poate face doar în anumite condiții și, OBLIGATORIU, persoanele în cauză trebuie să poarte asupra lor ADEVERINȚĂ de la medic, cu precizări în acest sens. Ați înțeles? ADEVERINȚĂ la purtător! “Sfânta” Maria Nănăștean NU AVEA pentru că o doare în figurile ei de șmecheră!

Pentru nepurtarea măștii și, mai ales, pentru lipsa adeverinței medicale dar și pentru afirmațiile sale, Detectivul de Presă ȘOC! i-a făcut încă 3 plângeri care să dovedească adevărul. Sute și sute de maramureșeni au fost amendați în ultimele luni pentru că nu aveau la ei adeverințele necesare în starea de urgență.

Pentru afirmația “Sper să vă inectez”, urmează ceva mai serios.

În materialul de față avem alte persoane care au refuzat efectiv să poarte mască sau o aveau și nu o foloseau corect ori o foloseau din când în când.

Printre ei, primarul Liviu Tămaș, care după intervenția polițiștilor în cadrul ședinței, și-a luat efectiv masca de la gură și a vorbit în continuare. Asta înseamnă să te ștergi în dos cu legea și cu polițiștii. Vă place domnilor de la IPJ Maramureș? Băi, nici nu i-au băgat în seamă pe polițiști! Nici ei nu s-au uitat prin sală. În dreapta imaginii, la 1-2 metri de doamna polițist care vorbește, un nene… fără mască. Nu l-a văzut. Mai încolo, altul. De ce-i lăsați să-i umilească, domnilor care conduceți IPJ Maramureș? Măcar în astfel de momente, când v-o trag pe față, arătați-le cine reprezintă legea. Dar treaba voastră, așa este și credibilitatea pe care o aveți.

Mai vorbim și de vicele Ion Ciceu, viteazul fără glorie Gheorghe Borodi și alți invitați și cetățeni. A, după ce a plecat poliția, “sfânta” Maria Nănăștean, cea cu gânduri dumnezeiești de genul “Sper să vă infectez” s-a întors fără mască și tot fără adeverință. Doamne ajută!

Articol preluat integral de pe: Detectivul de Presă ȘOC!

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.