Important

Femeie prinsă de un poliţist aflat în timpul liber în timp ce vindea ţigări de contrabandă. Trei tineri reţinuţi pentru furt

Ieri, la ora 10.00, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi de către un coleg aflat în timpul liber despre faptul că a depistat şi imobilizat o femeie care oferea spre vânzare ţigări provenite din contrabandă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat femeia de 41 de ani, din Ocna Sugatag. Aceasta a expus spre vanzare un numar de 130 de pachete țigări de provenienţă ucraineană de mărci diferite fără documente justificative de proveniență.
Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării.
Poliţiştii au întocmit dosar penal privind comiterea infracţiunii de contrabandă.



Ieri, în urma probatoriului administrat poliţiştii au dispus măsura rețineri pentru o perioadă de 24 h, faţă de o tânără bănuită de comiterea a două furturi.
În fapt, săptămâna trecută, poliţiştii din Seini au fost sesizaţi cu privire la producerea a două furturi din locuinţe pe raza localităţii.
În urma măsurilor informativ – operative desfăşurate, poliţiştii au identificat o tânără de 25 de ani, din Sălaj, bănuită ca fiind autoarea furturilor.
Aceasta a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș, urmând a fi prezentată istanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Ieri, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt de auto de pe raza satului Tulghieș.

Poliţiştii au identificat autoturismul abandonat în șanțul drumului pe D.J. 182B, din direcția Tulghieș-Șomcuta Mare prezentând avarii, fără a se afla vreo persoană în aceasta.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că doi tineri de 20 respectiv 16 ani, ambii din Şomcuta Mare sunt bănuiţi de comiterea a două fapte de furt de autoturisme şi o faptă de furt calificat. Tânărul de 20 de ani este bănuit şi de comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism fără permis de conducere.

Faţă de ambii suspecţi poliţiştii au luat măsura de reţinere pe o perioadă de 24 ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş, totodată continuându-se cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere furt în scop de folosinţă şi furt calificat

Te-ar putea interesa si

REŢINUŢI: Urmăriți național și internațional depistați de polițiștii maramureşeni

Redactie

Shopping corner Decathlon în hipermarketul Auchan din Baia Mare

Vasile Dale

Produsele tradiționale, promovate în cadrul Târgului „Bun de Maramureș” de Sfinții Constantin și Elena

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult