Eveniment

GROŞI: S-a urcat băut la volan, a făcut accident, apoi a părăsit locul faptei

Ieri, în jurul orei 20.10, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției Mununicipiului Baia Mare au fost sesizați despre faptul că pe DC 48, între localitățile Groși și Satul Nou de Jos, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducatorul auto a părăsit locul faptei.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat autoturismul implicat în accident. Acesta se afla în afara părții carosabile pe direcția de mers dinspre localitatea Groși înspre localitatea Satul Nou de Jos. Poliţiştii au efectuat verificări la Spitalul Judeţean de Urgența Baia Mare, unde a fost identificat un minor de 12 ani, care a fost victima accidentului rutier. Acesta a fost pasager în autoturismul implicat în accident.
În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un tânăr de 34 de ani, din Groşi. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la Spitalul Județean de Urgența Dr. Constantin Opriș, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar de urmarire penală pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vișeu de Sus – Acţiune rutieră

Ieri, poliţiştii din Vișeu de Sus, Formațiunea Rutieră au desfăşurat o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii au verificat 39 de autovehicule şi au legitimat 47 de persoane.
Pentru neregulile constatate s-au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 9.000 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a trei certificate de înmatriculare şi retragerea a două placuţe de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

CONDAMNARE: Primarul Cătălin Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru luarea de mită în formă continuată. Sentința nu este definitivă

Vasile Dale

ULMENI: Accident de muncă soldat cu decesul unui sătmărean

Vasile Dale

Scenariu care pare desprins din filme. Noi detalii legate de cazul ambulanțierului din Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.