Eveniment

FĂUREŞTI: Accident produs de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice

Ieri, la ora 19.26, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurala Suciu de Sus, a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că pe DJ 182 C, pe raza localităţii Făureşti, a avut loc un accident rutier.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat autoturismul aflat în afara părţii carosabile, avariat. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat din Dumbrăviţa.
Acesta a relatat faptul că pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu autoturismul într-un copac.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/ l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Târgu-Lăpuş, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Aproape 600 de sancţiuni aplicate de poliţişti pentru abateri rutiere constatate în week-end-ul care tocmai s-a încheiat

În perioada 17 – 19 iulie, poliţiştii maramureşeni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost organizate mai multe acțiuni, pe raza întregului judeţ.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni.
În acest week-end poliţiştii au depistat 11 persoane care au comis infracţiuni rutiere contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Pentru neregulile constatate au aplicat 581 de sancţiuni contravenţionale. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 86 de permise de conducere și retragerea a 19 certificate de înmatriculare.
Valoarea amenzilor aplicate a depăşit 268.000 de lei.
Acţiunile poliţiştilor maramureşeni pentru siguranţa cetăţenilor continuă. Recomandăm şoferilor să fie precauţi, să nu depăşească viteza legală, să nu efectueze depăşiri riscante şi să nu consume alcool înainte de a urca la volan! Iar cei care nu deţin permis de conducere să nu conducă pe drumurile publice!

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Mamă şi fiică, salvate de jandarmi. Maşina se ţinea într-un copac gata să cadă în barajul Firiza

Redactie

RACHETII SAU CONTRABANDISTII UCRAINENI LOVESC LA SIGHET: MASINA UNUI LUCRATOR VAMAL INCENDIATA!!! (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – BĂTUT CRUNT / ACTUALIZARE – ”Șoarecul” din Baia Mare a fost băgat în spital de un interlop și alți doi indivizi cu cagule. Află cum s-a întâmplat totul (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.