Tara Chioarului

MĂSURI: Faţă de cei doi tineri din Şomcuta Mare care au furat un autoturism s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile

Faţă de cei doi tineri din Şomcuta Mare reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosinţă şi furt calificat s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Totodată, poliţiştii din Seini au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pe numele tinerei de 25 de ani, din Sălaj, care este bănuită de comiterea a două furturi pe raza localităţii.

De asemenea poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş – Biroul Urmăriri au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Baia Mare.

Astfel, un bărbat de 42 de ani, din Baia Mare este condamnat la 4 ani, 11 luni și 10 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă şi o femeie de 53 de ani este condamnată la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni.
Cei doi condamnaţi au fost depuşi în Penitenciarul Baia Mare, respectiv Penitenciarul Gherla – Secția Exterioară Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: O fostă asistentă medicală a fost descoperită într-o fântână de pe strada Spitalului din Șomcuta Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: O ceartă la Hideaga a degenerat! A fost nevoie de intervenția mascaților de la IJJ Maramureș. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

SATULUNG – Un tânăr din Șomcuta care conducea regulamentar rănit după ce o altă mașină a provocat un accident (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.