BREAKING NEWSImportantRecomandate

PRELUARE DIRECTMM.RO: S-a jucat cu nervii polițiștilor după ce a intrat pe geam în apartamentul unei bătrâne de 94 de ani (VIDEO)

Caz total neobișnuit, miercuri, 22 iulie, într-un bloc de pe strada George Enescu din Baia Mare. Un bărbat a șocat efectiv cetățenii, dar și autoritățile venite la fața locului.

Grozăvia a avut loc în jurul amiezii. Un bărbat s-a cățărat pe planșeul situat deasupra intrării în scara blocului, după care a pătruns, pe fereastră, în apartamentul situat la etajul întâi. Locatara, o femeie în vârstă de 94 de ani, se afla afară, în apropierea clădirii. Nu mare i-a fost mirarea când a constatat că nu se mai poate întoarce în apartament, întrucât bărbatul s-a încuiat pe dinăuntru.

Un vecin a sunat la 112 și, imediat, la fața locului, au ajuns echipaje de polițiști și pompieri. Aceștia au montat o autoscară, pentru a putea pătrunde în apartament. Intrusul care a pătruns în apartament nu i-a lăsat cu niciun chip. În momentul în care a văzut că forțele de intervenție vor să urce la el, acesta a încercat să îndepărteze scara de bloc, pentru a-i împiedica pe polițiști și pompieri să ajungă la el. Vecinii au rămas uimiți. „A urcat pe betonul din fața scării și s-a închis înăuntru. Când au venit pompierii, au vrut să le arunce scara, să nu ajungă la el. Eu așa ceva n-am văzut de când trăiesc. Cred că omul are probleme psihice”, a relatat o vecină.

În cele din urmă, bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor, care l-au invitat la secție. După ce a fost audiat, bărbatul a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Nimeni nu știe care au fost motivele care l-au determinat pe bărbat să se cațăre pe bloc, să intre în casa unei persoane pe care nu o cunoștea și să se închidă înăuntru. Cel mai probabil, bărbatul nici măcar nu a avut intenția să fure ceva. Cert este că acum este cercetat, atât pentru violare de domiciliu, cât și pentru distrugere, după ce a spart un geam. În orice caz, vârstnicii din zonă stau acum cu frica în sân că se pot trezi oricând cu un necunoscut în casă.

„Miercuri, 22 iulie, la ora 13.43, polițiștii din Baia Mare au fost sesizati cu privire la faptul că o persoana necunoscută a pătruns într-un apartament situat pe strada George Enescu din Baia Mare. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat autorul ca fiind un bărbat de 46 ani, din Baia Mare. Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor. În conformitate cu prevederile art. 56, alin. 1 lit. D, din Legea 487/2002, privind protecția persoanelor cu tulburări psihice bărbatul de 46 de ani a fost internat la spitalul din Sighetu Marmației. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violare de domiciliu și distrugere”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE, DirectMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

Angajata Primăriei din Baia Mare, găsită prăbuşită în casă, și-a ucis soţul ca să își salveze viaţa

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – TRAGEDIE LA VIȘEU DE SUS: Un medic din Tulcea a murit după ce s-a izbit cu BMW-ul de o motocicletă. O scândură dintr-un gard a străpuns parbrizul și l-a ucis pe loc

Vasile Dale

WOWBIZ: Manelistul Blondu de la Timișoara, bătut la Vişeu de Sus, la o petrecere la care a fost invitat să cânte. Manelistul susține că presa centrală minte (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.