Eveniment

ACŢIUNE SALVAMONT: Biciclist rănit după ce a căzut pe un traseu de mountain bike (GALERIE FOTO)

Un biciclist a cazut ieri undeva dupa Colonia Topitorilor pe un traseu frecventat de amatorii de mountain bike, deasupra Uzinei de apa Baia Mare.

Echipajul de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures a ajuns la locul accidentului. Biciclistului, care a suferit multiple traumatisme, i s-a acordat primul ajutor fiind imobilizat in targa lopată si incarcat in ut2000, utilajul omologat folosit de salvatorii montani pentru transportul in teren accidentat.

Dupa o coborare dificila accidentatul a fost predat ambulantei si se afla in drum spre unitatea medicală pentru investigații complexe.

„Din nou excelenta colaborarea cu ISU Maramures si o localizare perfecta a accidentatului primita in timp extrem de scurt de la colegii de la STS Maramures aspect extrem de important in identificarea urgentă a celui mai rapid acces la victima. Mulțumiri colegilor de la ISU Maramures si STS Maramures”, spun reprezentanţii Salvamont Maramureş.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Carambol pe DN1C Baia Mare – Satu Mare. Trei autoturisme implicate, o persoană rănită

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV, VIDEO – TRAGEDIE LA MOISEI / ACTUALIZARE: Mircea Botezan, salvamontist în Borșa, și-a pierdut viața într-un teribil accident la Moisei

Vasile Dale

MARȚI, 3 ceasuri rele: 16 persoane implicate în accidente rutiere produse la Târgu Lăpuș, Satu Nou de Jos, Coaș, Baia Mare și Sighetu Marmației (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.