Recomandate

ÎN TIMP CE FUGEA DE POLIŢIA DIN BAIA SPRIE: Un tânăr a lovit cu maşina un pieton

Ieri, la ora 17.30, în timp ce poliţiştii din Baia Sprie supravegheau traficul rutier pe D.N. 18 din oraş au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa spre Baia Mare.
Conducătorul acestuia nu a oprit, continuându-și deplasarea spre localitatea Satu Nou de Sus, motiv pentru care echipajul de poliție a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase.
În timpul deplasării conducătorul autoturismului urmărit a acroșat cu oglinda dreaptă un bărbat de 58 de ani care circula în calitate de pieton, pe acostamentul din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului, după care şi-a continuat deplasarea. La circa 2 km de locul accidentului rutier, conducătorul auto a oprit autoturismul, l-a asigurat şi a fugit.
În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare, unde a rămas internat în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor și investigațiilor efectuate poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 20 de ani, din Baia Sprie, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Drumul din Iadăra arată ca după potop. Proaspăt reabilitat, îți îngropi mașina în noroi. Primarul PNL, arătat cu degetul de localnici (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – ACCIDENT GRAV LA VIȘEU DE SUS: Pieton spulberat de un autoturism de teren și proiectat într-un șanț betonat (actualizare 2)

Vasile Dale

LEGEA TĂCERII: FRAȚII TOMOIOAGĂ REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR CUM L-AU UCIS PE AGENTUL DE POLIȚIE GHEORGHE NISTOR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.