EvenimentTara Lapusului

DUMBRAVA: Un șofer beat din Cupșeni a plonjat cu mașina de pe un pod. La Copalnic, un șofer a distrus o conductă de gaz

DUMBRAVA: A plonjat cu autoturismul de pe un pod

Azi noapte, la ora 00:30, poliţiştii din Târgu Lăpuș au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 171 E, pe raza localităţii Dumbrava.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani din Cupşeni, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă deosebit de periculoasă la stânga şi pe fondul consumului de alcool, pierde controlul direcţiei, părăseşte partea carosabilă şi cade de pe un pod, de la o înălţime de 3 m, în apă, unde se răstoarnă pe plafon.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din autoturism, un bărbat de 30 de ani din Cupseni. Acesta a fost transportat de la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea testului fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmează a-i fi prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

COPALNIC MĂNĂȘTUR: Tânăr din Ardusat cercetat pentru infracţiuni rutiere

Ieri, la ora 10:30, poliţiştii din Copalnic Mănăștur au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că, pe drumul public din zona numită ”Arini”, situat pe raza comunei, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit o conductă ce refula gaz iar mai în faţă, la o distanţă de aproximativ 50 m, a fost identificat un autoturism având partea stângă avariată. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani din Ardusat.

Acesta a relatat faptul că în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat, a pierdut controlul volanului, şi a ajuns cu autoturismul în afara părţii carosabile, distrugând conducta şi un gard al unui imobil.

În scurt timp, refularea gazului din conducta ruptă a fost oprită de către reprezentanţi din cadrul DEL GAZ GRID sosiţi la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul care a condus autoturismul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar valabilitatea numerelor de circulaţie provizorie este expirată . De asemenea acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul neînmatriculat.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

MARAMUREŞENI, MAI MULTĂ VIGILENŢĂ! Furt de bani dintr-o locuinţă neîncuiată la Seini, furt de borsetă lăsată la vedere într-o maşină, tâlhărie în Baia Mare

Vasile Dale

Galerie foto: DEZASTRU ÎN BAIA MARE – Sute de litri de ulei ars golit în containerele pentru gunoi menajer (actualizare)

Redactie

FOTO: Cu maşina în râpă în ziua de Paşti. Şoferul băut (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.