Eveniment

RUTIERE: Patru maşini implicate într-un carambol la Vişeu de Sus. Depistat în trafic beat şi fără permis de conducere


Ieri, la ora 15:45, pe D.N. 18, în localitatea Vişeu de Sus, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei regulamentare. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 34 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în toate cazurile.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

*****

Ieri, 03 august, în jurul orelor 18:50, pe strada Lazu Baciului din Sighetu Marmaţiei poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din municipiu.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.
Totodată, poliţiştii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Impact violent între un autobuz și un TIR în Tisa, pe DN18 (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Avertisment ÎNGRIJORĂTOR de la ANM. Viscol cu viteze de 120 de km/h, ninsori puternice și temperaturi scăzute în Maramureș!

Vasile Dale

Festivalul Neversea a fost amânat pentru anul viitor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.