Important

SĂCĂLĂŞENI: Dosar penal pentru furtul unui telefon mobil dintr-un autoturism

Ieri dimineaţă, un băimărean a sesizat poliţia Secţiei 1 Groşi despre faptul că i-a fost sustras telefonul mobil din autoturismul pe care îl parcase pe strada Narciselor, din localitatea Săcălășeni.
Deplasaţi la locul faptei pentru efectuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că persoane necunoscute au profitat de faptul că geamul portierei a fost lăsat deschis şi au sustras din autoturism un telefon mobil în valoare de 2700 de lei.
Au fost demarate activităţi specifice pentru recuperarea bunului sustras şi identificarea autorilor. La scurt timp a fost identificată o tânără de 28 de ani, din Baia Mare, bănuită de comiterea faptei, iar telefonul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Pentru evitarea unor astfel de situaţii vă sfătuim să nu lăsaţi la vedere, în autoturisme,bunuri de valoare. Chiar dacă lipsiţi pentru scurt timp portierele şi geamurile autoturismului trebuie să fie complet închise. În situaţia în care sunteţi victima unui furt din auto, sesizaţi de îndată poliţia.

Peste 300 de autovehicule verificate de poliţişti în cadrul acţiunii de combatere a faptelor ilegale din domeniul silvic

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au organizat la finalul săptămânii trecute o nouă serie de acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.
Activităţile desfăşurate în colaborare cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Maramureş şi ai Gărzii Forestiere Cluj au vizat modul în care se respectă normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea şi comercializarea materialelor lemnoase.
Din cele 322 de mijloace auto oprite pentru verificări, 41 transportau material lemnos.
În cadrul verificărilor poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei.
La Petrova, pe raza Secţiei 4 Leordina, controalele au vizat un depozit de material lemnos al unei societăţi comerciale.
Poliţiştii au constatat faptul că agentul economic a expediat fără avize de însoțire a materialelor lemnoase o cantitate totală de 167,24 mc material lemnos cu o valoare de peste 36.000 lei. Cantitatea de material lemnos a fost confiscată valoric şi au fost dispuse sancţiuni contravenţionale.



Te-ar putea interesa si

Adrian TODORAN: Modernizăm Piața Izvoarele

Redactie

Ziua Românilor din Viena marcată la Poarta Maramureșeană din Parcul Laeer Wald din Viena

Vasile Dale

OPORTUNITATE DE PROMOVARE PENTRU PRODUCĂTORII LOCALI DE PRODUSE TRADIȚIONALE ȘI ECOLOGICE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult