Eveniment

FOTO / ACTUALIZARE: Accident pe Bd. Bucureşti. Un motociclist s-a răsturnat. O maşină a ajuns într-un gard la Bârsana

Acciden rutier azi la prânz pe b-dul Bucuresti din Baia Mare. langa Orange. O dubita a franat iar un motociclist a intrat in ea.

Din fericire motociclistul este constient. la faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ.

Tot azi, la Barsana, un autoturism a parasit carosabilul si s-a oprit intr-un gard. 2 victime constiente. Intervin echipaje EPA si SAJ.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, la ora 13:40, poliţiştii din Bârsana au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.J 186, pe raza localităţii Bârsana a avut loc un accident rutier cu victimă.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 65 de ani din Sighetu Marmaţiei în timp ce conducea un autoturism având direcţia de deplasare dinspre Strâmtura spre Sighetu Marmației, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers şi a intrat în coleziune cu stâlpul porţii de acces într-un imobil.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza a fost întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, în jurul orei 15:50, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe Bulevardul Bucureşti din Baia Mare.
Poliţiştii au constatat că un bărbat de 47 de ani din Şomcuta Mare, în timp ce conducea motocicleta, nu a păstrat distanța de siguranță suficientă față de autoutilitara care circula în fața sa şi a intrat în coliziune cu aceasta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar motociclistului i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Te-ar putea interesa si

Pentru o crimă din 2014 comisă in Dublin, Irlanda: Trei bărbați din Săcel au fost condamnați definitiv pentru omor și complicitate la omor

Vasile Dale

PADURILE LAPUSULUI: POLITISTII, JANDARMII SI GARDA FORESTIERA ORADEA DIN NOU IN CONTROL

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Șofer de ride sharing depistat pozitiv la 7 substanțe interzise pe bd Traian din Baia Mare. Vezi ce spune șoferul (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.