BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: În pandemie distracție maximă pe Mocăniță. Proștii poartă mască, ”boșii” bat pe picior și ne râd în față!

Imagini incredibile în vreme de pandemie în Maramureșul Istoric, pe Valea Vaserului, pe celebra Mocăniță. Pandemie, pandemie dar pentru cine oare? E clar: pentru proști doar! Nimeni nu mai respectă absolut nimic.

Ieri v-am prezentat în exclusivitate imagini de la paranghelia de la Coltău, astăzi vă prezentăm cum se bate pe picior pe Mocăniță, cu masca pusă pe bărbie, într-un vagon arhiplin. Și cu televiziunea de față…. Pur și simplu nu avem ce comentarii să mai facem. Astăzi România a înregistrat cel mai mare număr de confirmați pozitiv și de persoane decedate de la începutul pandemiei de COVID-19…

Ce mai putem spune? Un singur lucru. Purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș, Dan Bucă ne-a transmis că ”imaginile sunt deja verificate de Poliție”.

Cât despre paranghelia de la Coltău încă nu avem nimic cert: ”Încă sunt audiate persoane!” susține același purtător de cuvânt al CJSU Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Accident de circulație în Tăuții de Sus cercetat de polițiști. Un autoturism a intrat în coliziune cu un motociclu

Redactie

LA INTRARE ÎN CLUJ: Un băimărean s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Vasile Dale

MARȚI, 3 ceasuri rele: 16 persoane implicate în accidente rutiere produse la Târgu Lăpuș, Satu Nou de Jos, Coaș, Baia Mare și Sighetu Marmației (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.