Recomandate

GALERIE FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Inundaţii la Tăuţii Măgherăuş. Gospodării inundate şi pe Valea Borcutului

Ploaia din această dimineaţă care a căzut timp de câteva ore în această dimineaţă a lăsat urme considerabile în Tăuţii Măgherăuş. Se pare că din cauza sistemului de canalizare care nu a făcut faţă strada 24 s-a inundat.

De altfel. judeţul Maramureş s-a aflat sub incidenţa unui cod portocaliu de averse, afectate fiind localităţile Baia Mare, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Șomcuta Mare, Tăuții-Măgherăuș, Copalnic-Mănăștur, Șisești, Satulung, Recea, Dumbrăvița, Cicârlău, Fărcașa, Săpânța, Remeți, Remetea Chioarului, Câmpulung la Tisa, Groși, Ardusat, Sarasău, Săcălășeni, Coltău, Coaș.

ACTUALIZARE

Detaşamentul Baia Mare intervine cu 2 autospeciale si 2 motopompe pentru evacuarea apa din gospodarii pe Valea Borcutului. Sunt afectate in jur de 30 de curti, 2 anexe si o locuinta.

Şi în Baia Mare au fost probleme cauzate de canalizarea care nu a făcut faţă ploii torențiale. Mai multe autoturisme au rămas blocate în apă la intersectia Bd Unirii (soseaua de centura) cu str. Granicerilor.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: CLIPE DE TEROARE – Impact între două mașini într-o intersecție din Baia Mare. Ambele au ”zburat” care-ncotro (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Galerie foto: Impact violent pe DN18B la intersecția cu șoseaua de centură. Accident și la Seini

Vasile Dale

BAIA MARE: Polițiștii au dispus reținerea unui tânăr cercetat pentru infracțiuni rutiere. Judecătorii l-au arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.