BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – AU ÎNNEBUNIT SALCÂMII… pardon JURNALIȘTII? Încă un jurnalist candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

În urmă cu puțin timp am primit o informație bombă din lumea politică a județului Maramureș. Un alt jurnalist, realizator de emisiuni de televiziune, candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Asta după ce fostul jurnalist Romeo Dobocan s-a înscris în aceeași cursă electorală pentru aceeași funcție.

Despre cine este vorba? Bogdan Eduard – realizator emisiuni la Orizont TV (în trecut a mai condus și realizat emisiuni și la defunctele Alfa TV Baia Mare, dar și la AXA TV Baia Mare).

Conform informațiilor noastre acesta ar fi depus dosarul cu semnături în această seară la Biroul Electoral Județean Maramureș. Se aude că ar avea în spate și susținerea unui partid.

sursa foto: facebook.com
Așadar, doi jurnaliști din Maramureș au lăsat pixul și întrebările și au trecut în barca celor care promit multe dar reușesc să realizeze, de regulă, destul de puține.

Cine să fie muza celor doi? Băgăm mâna în foc că este vorba despre fostul jurnalist TV de Cluj, Rareș Bogdan.

Te-ar putea interesa si

Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, găsit de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş. Bărbatul din Nistru s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

SĂLIȘTEA DE SUS / ACTUALIZARE: Curțile gospodăriilor inundate de torenți. 46 case afectate, 19 anexe gospodareşti inundate, un pod şi cinci podeţe avariate (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

LA FRONTIERA DE NORD: CETĂȚEAN UCRAINEAN REȚINUT ȘI 4.800 PACHETE CU ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ CONFISCATE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.