BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – AU ÎNNEBUNIT SALCÂMII… pardon JURNALIȘTII? Încă un jurnalist candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

În urmă cu puțin timp am primit o informație bombă din lumea politică a județului Maramureș. Un alt jurnalist, realizator de emisiuni de televiziune, candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Asta după ce fostul jurnalist Romeo Dobocan s-a înscris în aceeași cursă electorală pentru aceeași funcție.

Despre cine este vorba? Bogdan Eduard – realizator emisiuni la Orizont TV (în trecut a mai condus și realizat emisiuni și la defunctele Alfa TV Baia Mare, dar și la AXA TV Baia Mare).

Conform informațiilor noastre acesta ar fi depus dosarul cu semnături în această seară la Biroul Electoral Județean Maramureș. Se aude că ar avea în spate și susținerea unui partid.

sursa foto: facebook.com
Așadar, doi jurnaliști din Maramureș au lăsat pixul și întrebările și au trecut în barca celor care promit multe dar reușesc să realizeze, de regulă, destul de puține.

Cine să fie muza celor doi? Băgăm mâna în foc că este vorba despre fostul jurnalist TV de Cluj, Rareș Bogdan.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Autospeciala Jandarmeriei sătmărene, în şanţ. Cinci jandarmi răniţi au ajuns la spital – ACTUALIZARE

Redactie

Ordin de protecție provizoriu, încălcat la câteva ore de la emitere de un sighetean de 47 de ani

Redactie

Mașinile Salvamont au drept de girofar. Legea a fost promulgată

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.