BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

ANUNȚ PE FACEBOOK: Ioan Stegeran, primarul din Fărcașa, depistat pozitiv Covid-19

„În calitate de primar al comunei Fărcașa, mă simt dator să informez cetățenii comunei că în urmă cu puțin timp am făcut un test de rutină pentru pentru Covid-19, deoarece urma să plec câteva zile în Austria, iar testul, pe care l-am primit în seara asta, a ieşit pozitiv.

Imediat după aflarea rezultatului am anunțat medicul de familie, Direcția de Sănătate Publică Maramureș și angajații Primăriei.

Mâine urmează să fac noi investigații și în funcție de rezultate voi urma întocmai sfaturile medicului și procedurile legale care se impun.

Menționez că mă simt bine și până în prezent nu am avut și nu am niciun fel de simptome care să confirme prezența virusului. Se pare că sunt purtător asimptomatic.
Spațiile din Primărie au fost din nou dezinfectate iar angajații vor face și ei teste.

Vă doresc sănătate tuturor şi sper ca cei care au luat legătura cu mine în ultima perioadă să nu fi contactat acest virus. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi, pentru că pericolul nu a trecut”.

Dumnezeu să ne ocrotească!

Ioan Stegeran, Primarul comunei Fărcașa

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Incendiu violent în Maramureş! Arde cabana de la Pădurea Stejarul

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Un autoturism a luat foc într-un garaj pe strada George Coşbuc (foto/video)

Vasile Dale

BAIA MARE – Prins de radar cu viteză pe strada Transilvaniei fără a deține permis de conducere. Alt șofer prins drogat și băut la volan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.