BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: CA-N NORD KOREEA – Ministrul Sănătății adus pe ascuns în Maramureș. ”Dumnezeul Maramureșului”, șeful DSP Maramureș l-a ascuns de presă

Se întâmplă lucruri incredibile la Direcția de Sănătate Publică Maramureș. Rareș Pop, acest Dumnezeul al Maramureșului, după cum el afrima în anumite cercuri, a făcut tot posibilul să țină ascunsă vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, la Spitalul TBC Maramureș.

De altfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș habar nu avea de această vizită. ”Până la această oră nu am primit detalii referitoare la vizită. Nici DSP nu are informații despre vizita domnului ministru”, susținea CJSU pe grupul de whatsapp cu jurnaliștii.

Noroc că PNL-iștii ne-au ”șoptit” la ureche despre ora și locul vizitei ministrului Sănătății.

Culmea culmilor peste două ore mai târziu, șeful DSP Maramureș, Rareș Pop era lângă ministrul Sănătății la Spitalul TBC din Baia Mare. Mai mult, ”Dumnezeul Maramureșului” se învârtea mai ceva ce agenții Secret Service ca nu care cumva jurnaliștii să ajungă pe lângă el să îi pună întrebări.

https://www.facebook.com/1451796474868257/videos/1970155943115822/?epa=SEARCH_BOX

Sub bagheta magică a Dumnezeului Maramureșului, în județul nostru 841 de oameni au fost confirmați pozitiv cu COVID-19 (+17) iar 49 de oameni și-au pierdut viața.

vom reveni

imagini video: BaiaMare247.ro.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE la Spitalul Județean de Urgență Zalău – O tânără de 26 de ani a murit după o cezariană

Vasile Dale

Baia Sprie: Urmărit și identificat de polițiști

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Haos în Baia Mare – Un tânăr din Șurdești a distrus o mașină în trafic și a fost cu greu încătușat de polițiști – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.