BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Urmărit de poliție, un borșean a distrus 7 mașini. A fost săltat câteva ore mai târziu, de acasă (ACTUALIZARE)


Incident grav azi noapte la Borșa. Un echipaj al poliției rutiere din Borșa a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri un autoturism. Șoferul acestuia se pare că și-a continuat drumul fără stres.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. În goana nebună, șoferul a reușit ”perfomanța” de a avaria 7 autoturisme parcate. La un moment dat acesta a abandonat autoturismul și a dispărut în noapte. Alături de el se pare că a dispărut și un pasager din autoturism.


Polițiștii l-au identificat rapid. Suspectul nu ar poseda permis de conducere de nicio categorie. Conform surselor noastre el ar fi fost ridicat astăzi dimineață de la domiciliu.



ACTUALIZARE: IPJ Maramureș – Şase autoturisme acroşate de un tânăr fără permis de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice

Azi noapte, în jurul orei 01:00, poliţişti din Borşa în timp ce executau serviciul de supraveghere a traficului rutier din oraş au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism.

Acesta a ignorat semnalul de oprire şi şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care echipajul de poliţie a procedat la urmărirea lui. În timpul deplasării, conducătorul autoturismului urmărit a acroşat şase autoturisme care erau parcate pe strada Decebal din oraş, după care acesta s-a oprit.

La volanul autoturismului poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani din Borşa, care nu deţine permis de conducere. De asemenea acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOTO / E NEVOIE DE AJUTOR: O familie din Cavnic a rămas fără acoperiş din cauza unui incendiu

Redactie

LA FRONTIERA DE NORD: Focuri de armă trase de poliţiştii de frontieră în Valea Vişeului, pentru oprirea contrabandiştilor

Vasile Dale

PROTEST: Angajaţii Realitatea online sunt neplătiţi de luni în şir

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult