BREAKING NEWSEveniment

FOTO / ACTUALIZARE: Femeie lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar în Baia Sprie

Un accident rutier s-a produs în această seară în Baia Sprie. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmației, în localitatea Baia Sprie, conducătorul unui autoturism a acroșat un pieton care se angajase în traversarea părții carosabile.

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni, fiind conștient și primind îngrijiri medicale la fața locului. Circulația s-a desfășurat alternativ, pe un fir, circa 30 de minute.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, 20 august, la  ora 18:35, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi prin 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Mesteacănului din oraş.

Verificările efectuate au relevat că o femeie de 64 de ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr.Constantin Opriş Baia Mare, pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar şi se continuă cercetările.

*****

Patru dosare penale întocmite de poliţişti în ultimele 24 de ore pentru infracţiuni rutiere

Ieri, poliţiştii au depistat pe drumurile publice din judeţul nostru patru persoane care au condus autoturisme neînmatriculate sau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatele testărilor cu aparatele etilotest a indicat valori cuprinse între 0,58 şi 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cauzurile au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – INCENDIU VIOLENT LA CICARLAU. O CASA SI UN GARAJ ARD (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

SUPERB: Centrul orașului Vișeu de Sus a fost reabilitat. Viceprimarul Marius Grad își dă tot interesul pentru comunitatea vișeuoană (galerie foto)

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Cu mască și glugă un băimărean a încercat să jefuiască o vânzătoare dintr-o cofetărie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.