BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: BORȘA – Urmărit de poliție, șoferul fără permis care a distrus 7 mașini a fost doar arestat la domiciliu

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului de 28 de ani, din Borşa, care la data de 19 august a.c. a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere acroşând şase autoturisme.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Maramureş, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus cu propunere de arestare preventivă.


CE SPUNE INSTANȚA



Solutia pe scurt: ÎNCHEIEREA PENALĂ NR. 532/2020

În baza art. 227 al. 1 C. pr. pen., respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus în dosarul nr. 1225/P/2020 privind pe inculpatul T. P.-C.-D., ca fiind neîntemeiată.

În baza art. 219 C. pr. pen. raportat la art. 218 şi art. 223 al. 2 C. pr. pen., dispune luarea faţă de inculpatul T. P.-C.-D., a măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 20.08.2020 până la data de 18.09.2020, inclusiv.

În baza art. 221 al. 1 C. pr. pen., impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din Borşa, xxxxx, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

În baza art. 221 al. 2 C. pr. pen., pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii:

a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

b) să nu comunice cu martorii M. G., T. O. C., T. A. C.

În baza art. 221 al. 4 C. pr. pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

În temeiul art. 221 al. 8 C. pr. pen., desemnează Poliţia oraşului Borşa pentru supravegherea respectării de către inculpat a măsurii arestului la domiciliu şi a obligaţiilor impuse.

Inculpatul TOMA PETRICĂ CONSTANTIN DOREL a contestat decizia magistraților de la Vișeu de Sus.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Foto: Facebook.com

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Urmărire în trafic aseară pe străzile din Baia Mare (actualizare)

Redactie

GALERIE FOTO: Două mașini s-au ciocnit în Satulung. Una a ajuns în șanț

Redactie

EXCLUSIVITATE: Avem imaginile video ale impactului teribil de la Borșa în care o fată de 14 ani a murit (cameră supraveghere)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult