BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Circ la nivel național – Rebrenduirea unui SINGUR AUTOTURISM AL Poliției Locale Baia Mare a inflamat spiritele în rândul polițiștilor

Ieri primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a publicat mai multe fotografii pe pagina personală de facebook, în care arată UN SINGUR AUTOTURISM marca Fiat, ”rebranduit” cu verde fosforescent și albastru. Asta după ce ministrul de interne, Marcel Vela a cheltuit milioane de lei pentru a rebrandui autospecialele Poliției Române. A aruncat milioane de lei pe fereastră susținând că dorește ca Poliția Națională să nu se mai confunde cu Poliția Locală.

Milioanele cheltuite de ministerul lui Vela ANIHILATE de un singur autoturism neînmatriculat al primarul Cherecheș
Actualul edil al Băii Mari suntem siguri că a văzut și în această campanie O OPORTUNITATE de a-și face IMAGINE. Cum credem noi că a gândit? Simplu! A achiziționate 8 autoturisme (după cum chiar el spune) iar un SINGUR AUTOTURISM l-a ”rebrenduit” cu același culori și aproximativ identic cu noul LOOK al Poliției Naționale. A postat pozele pe facebook iar în câteva ore toate televiziunile, ziarele online și facebook-ul era inundat de articole și comentarii. Toată România discută astăzi și va discuta și zilele următoare despre primarul din Baia Mare și mașinile poliției locale.

Sursele noastre spun că Poliția Națională s-a autosesizat în acest caz și va cere oficial luni înlăturarea noului look de pe vehicule (pardon vehicul pentru că, repetăm, doar unul singur a fost fotografiat din toate unghiurile posibile).

Mai mult, respectiva mașină nu este înmatriculată iar odată ajunși la Registrul Auto Român cu siguranță că nu va primi OK-ul pentru că însemnele și culorile Poliției Naționale (albastru, galben și alb) au fost înregistrate la OSIM.

De cealaltă parte, primarul a declarat pentru Radu Țolaș: “Sunt culori diferite și design diferit. Și mai mult, culorile noastre și grafica, vineri au fost înregistrate de către Municipiul Baia Mare la OSIM. Înțeleg că nu scopul comun contează? Contează cumva să ne diferențiem? Voi face o conferința de presă luni în sensul asta”.

”Noi dotări pentru Poliția Locală în Baia Mare! Am achiziționat 8 autospeciale dotate cu mijloace acustice și vizuale de alarmare, stații radio mobile de emisie – recepție digitale, pentru a facilita comunicarea între polițiști și elementele din dispozitivul de ordine publică. Ne străduim să asigurăm o cât mai bună acoperire în cartierele din orașul nostru și este important să oferim polițiștilor locali toate condițiile pentru a putea să își desfășoare activitatea. Mai avem multe de realizat și pe partea de ordine publică, dar cu pași mici și constanți ajungem departe” este mesajul publicat de primarul Cherecheș pe pagina de facebook. AȘA CUM SPUNEAM: NICIUN CUVÂNT DESPRE „REBRENDUIRE”, ceea ce ne face să credem că interpretarea noastră este corectă și are un singur cuvânt: IMAGINE.

Sindicaliștii din Poliție au reacționat

”Ministrul Vela, primar la origine, ne spunea despre deosebita reformă pe care a gândit-o și care va începe prin schimbarea denumirii Poliției Române în Poliție “Națională” pentru a nu mai fi încurcați cu Poliția Locală.

Adică o instituție cu o istorie de 200 de ani își va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor și intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, și care s-ar impune să revină la denumirea inițială de “Corpul gardienilor publici”.

Acum, după intens mediatizata “rebrenduire” a Poliție Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica și uniforma pentru a continua să inducă în eroare comunitatea. Mai jos e “noul” model al Poliției Locale Baia Mare “gândit” de primarul Cherecheș” scrie Sindicatul Europol al Poliției Române.

”Noile mașini de poliție au fost rebranduite pentru a se face o diferență mai clară între Poliția Română și Poliția Locală. Ah, stai…🤣” scrie polițistul Marian Godină pe facebook.

Te-ar putea interesa si

Intervenție chirurgicală toracică complexă la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Redactie

VIDEO: Carambol la ieșirea din Sighetu Marmației pe DN18. Trei mașini avariate

Vasile Dale

URMARE PERCHEZITII: ECSTASY, COCAINA, CANNABIS, ETNOBOTANICE. CINCI TINERI SI UN MINOR ARESTATI PREVENTIV (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.