BREAKING NEWSImportantRecomandate

SEINI-ul în DOLIU: Preotul paroh al Parohiei romano-catolice Neprihănita Zămislire din oraș a murit brusc la doar 34 de ani

Durere fără margini în orașul Seini, județ Maramureș. Preotul paroh Vass Lorand al Parohiei Romano-Catolice Sf Fec Maria Seini a murit astazi, pe neașteptate, la doar 34 de ani și 9 luni.

Părintele s-a născut pe 19 octombrie 1985, în Satu Mare. Școala primară a terminat-o în orașul natal. A urmat cursurile de teologie Romano-Catolică la Alba Iulia. Pe 9 iulie 2011 a fost sfințit preot de episcopul Eugen Schonberger.

Între anii 2013 şi 2015 a fost vicar parohial la Parohia Sfânta Treime Baia Mare, la Parohia Sf Tereza Satu Mare și Catedrală. A fost responsabil cu pastorația tinerilor și ministranților.



În 2015 a fost numit paroh al Parohiei Romano-Catolice Neprihănita Zămislire din Seini Seini.

Rămășițele pământești vor fi depuse în biserica din Seini, luni 24 august, la ora 18. Atunci va avea loc și Sf Liturghie împreună cu comunitatea din Seini.

Înmormântarea va avea loc marti 25 august, ora 12.00, la Satu Mare, în cimitirul Romano-Catolic de peste Pod.

Să se odihnească în pace!

Te-ar putea interesa si

DOAR ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI: IPJ, gazda dezbaterii privind măsuri în reintegrarea în familie şi în comunitate a persoanelor care au executat pedepse privative de libertate

Redactie

Video exclusiv: Impact violent în pasul Mesteacăn. Două mașini s-au făcut praf – actualizare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: PROCURORII ÎNCURAJEAZĂ ULTRAJUL? Pentru lovirea unui polițist cu piciorul în gură a primit doar control judiciar!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult