BREAKING NEWSImportantRecomandate

Cu credință și încredere în oameni!

În fiecare an electoral, viața cetățeanului este bulversată prin asaltarea în mediul public de un potop de informații despre partide și candidați, programe și obiective, discursuri și lozinci, majoritatea rămase ulterior în stadiul de simple promisiuni politicianiste. Contrar normalității și în mod total nefiresc, marea majoritate a politicienilor sunt nerealizați profesional, unii chiar fără loc de muncă stabil, alipiți partidelor din care se mută în funcție de interese, trăind uneori din expendiente sau aranjamente la limita legalității.

Speranța românilor, mărturisită și susținută mult prea timid de o presă tot mai aservită, stă în schimbarea politicienilor și nu a clasei politice, categorie socio-profesională caracterizată de  suma defectelor membrilor săi. La alegerile locale din 27 septembrie, în Maramureș apar și câteva fețe noi, independenți sau pe liste de partid, repere spre care ar trebui să fie focalizată atenția și speranțele băimărenilor, victime ale manipulărilor din ultimii aproape 20 de ani.

Gavra Bogdănel este o figură cunoscută a comunității băimărene, ca specialist în asistență socială, manager de proiecte europene, activist civic și om implicat în viața spirtuală a unui oraș dominat de o stare de inerție inexplicabilă. Decizia de implicare în viața publică a acestuia este de o normalitate incontestabilă, postura de reprezentant al cetățenilor fiind perfect compatibilă cu statutul său socio-profesional. O candidatură serioasă și solidă a unui om care știe administrație, asistență social și activitate civică, dovedind în ultimii 10 ani că este o valoare cuantificabilă și nu un balon de săpun cosmetizat politic. Un om care nu poate fi înlăturat, călcat în picioare sau umilit, nici măcar de acei demnitari vremelnici care s-au învățat să-si asume meritele și rezultatele muncii altora.



În ultimii ani, notorietatea și efectele muncii lui Gavra Bogdănel au depășit granițele județului, multe din proiectele sociale, finanțate din bani europeni, fiind implementate în comunități sărace și cu nevoi speciale din județele învecinate. Ce spun despre el specialiștii, colegii din zona ONG-urilor și mai ales oamenii care au beneficiat de munca acestuia, sunt aspecte relevante care constituie referințe pozitive și argumente pentru implicarea lui în viața publică băimăreană:

“Un profesionist care înainte de toate are o inteligență emoțională mult peste medie. Un om hotărât, mereu dornic să ajute, pentru care nu există <<nu știu, nu se poate>> ci doar <<hai să vedem cum putem să facem>>. Deschis în permanență spre inovare și nou, dinamic și implicat, dar mai ales veșnic cu gândul la rezultat, la cum poate acțiunea în care este implicat să genereze un impact pozitiv în viața oamenilor”, afirmă Andreea Iațu, vicepreședinte Asociația Autism.

“Este colegul care m-a sprijinit în momentul preluarii conducerii Serviciului de Asistență Socială Constanța. Competent, determinat și cu o vastă experiență în asistență socială mi-a oferit sfaturi importante”, a punctat Emil Mereuță, director în asistență socială, județul Constanța.

 “Perseverent și implicat, mereu cu gândul la ce poate aduce bun în viața oamenilor, Bogdan Gavra este un manager cu viziune, proiectele în care se implică fiind un exemplu de bune practici”, este mărturia lui Aurel Mocanu , director executiv la Direcția de Asistență Socială și Medicală a municipiului Cluj Napoca.

“A lucra cu Bogdan Gavra este o plăcere, dar în același timp o povară căci ritmul impus, exigența și pretențiile sunt uneori extrem de mari. Însă nu ai ce-i reproșa omului harnic și responsabil care dă exemplu prin însăși sarcinile asumate personal, muncind și motivând oamenii din jur”, cuvintele îi aparțin lui Radu Dreptate – director executiv la Primăria Bistrița.

Băimărenii trebuie să aleagă între a continua pe un drum deja bătătorit și pavat cu prea multe promisiuni nerealizate, a da votul lor de încredere unor oameni, e adevărat,  noi veniți în politică dar a căror unică calitate este perseverența în a critica nerealizări vizibile ale actualei administrații sau a accepta ca reprezentanți responsabili profesioniști cunoscuți a căror viață și activitate înseamnă certitudini și rezultate vizibile.

Biroul de comunicare al PMP

Te-ar putea interesa si

Pericol de avalanșe în Munții Rodnei. Există riscul de declanșări spontane

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Un autoturism s-a izbit frontal de o autoutilitară, un bărbat fiind rănit și transportat la spital. Șoferul autoutilitarei ar fi polițist de frontieră

Redactie

VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? Sute de locuri disponibile în şcolile de agenţi de poliţie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult