BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Revoltă la Poienile de Sub Munte. Bariera instalată de Direcția Silvică pentru a opri camioanele cu lemn – motiv de scandal

Situație tensionată astăzi la Poienile de Sub Munte, în Maramureș. Acolo, chiar în locul unde în plină stare de urgență oamenii s-au revoltat și au oprit camioanele cu lemne care coborau ilegal din munte, a fost ASTĂZI IAR REVOLTĂ.

De această dată zeci de oamenii s-au adunat în fața Primăriei din Poienile de Sub Munte pentru a discuta cu admnistrația locală nemulțumiți de faptul că există o bariera instalată de Direcția Silvică Maramureș pe drumul care duce din cătunul Luhei spre muntele împădurit.

Oamenii susțin că pădurarul ar comite abuzuri și că de fiecare dată ar trebui să se justifice în fața lui.



Din fața Primăriei sătenii s-au adunat chiar în fața barierei păzite de un pădurar, angajat al Direcției Silvice Maramureș. Acolo ar fi așteptat și primarul celei mai mari comunități de etnici ucraineni din Maramureș.

”Oamenii protestează în cătunul Luhei. Ei sunt șicanați de un pădurar prin blocarea constantă a drumului public. Oamenii se plâng că nu mai pot merge la cules de fructe de pădure. Unii apicultori nu pot ajunge la stupii de albine. Traseele turistice sunt blocate! Ar fi trebuit ca la ora 14 să ajungă și primarul aici. Pădurarul ne amenință că are 2.000 de cartușe și că . Este foarte grav” este mesajul primit de la cititorii noștri.

vom reveni cu detalii despre acest subiect

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

EFECTELE VIJELIEI: Peste 3.000 de consumatori nu au energie electrică, acoperiş de bloc şi copaci smulşi, maşini distruse şi mulţi nervi (FOTO; VIDEO)

Vasile Dale

LA FURAT ÎN MARAMUREŞ: Sălăjeancă prinsă la furat în Sălsig, sătmăreni cu maşina plină de bunuri furate în Vişeu de Sus

Vasile Dale

TRAGEDIE LA MOISEI: Un bărbat de 37 ani a fost găsit decedat într-o gospodărie cuprinsă de foc (ACTUALIZARE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult