BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

CĂTRE BEJ MARAMUREŞ: Se cere schimbarea din funcție a președintelui Biroului Electoral de Circumscripție Orășenească Vișeu de Sus. Află motivul (foto document)

Cititorii noștri vigilenți ne-au trimis un document prin care la Vișeu de Sus s-ar încălca Decizia Curții Constituționale 562/2017 după ce în funcția de președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Orășenească Vișeu de Sus a fost aleasă Tomoiagă Anca (secretara Primăriei Vișeu de Sus).

Cei care contestă această decizie susțin că aceasta ar avea o relație de concubinaj (ar locuit împreună) cu un candidat al Coaliției pentru Maramureș la funcția de primar. Aceștia susțin că încă nu au primit un răspuns la cererea trimisă deși, conform lor, ar exista un conflict de interese.

Ce se spune în cererea transmisă la BEJ Maramureș puteți citi mai jos

Totodată oamenii au atasat și fotografii cu cei împreună în diferite momente preluate de pe rețelele de socializare. Le prezentăm și noi.

Vom publica și punctul de vedere al BEJ Maramureș în momentul în care îl vom primi.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

S-au votat pentru pentru crearea și dezvoltarea unui parc de specializare inteligentă în comuna Giulești

Vasile Dale

JUSTIȚIE DREAPTĂ – După doi ani de proces, polițistul Bora Gavrilă pierde procesul intentat ziarului Sighet 247.ro. Acesta a cerut despăgubiri de 200 mii euro ziarului, însă acum el este cel bun de plată

Vasile Dale

CHELINŢA, BĂIŢA DE SUB CODRU: Polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.