BREAKING NEWSImportantRecomandate

DEJA FENTEAZĂ LEGEA / ACTUALIZARE: Amendă uriaşă pentru PNL Maramureș, după ce liberalii au organizat un eveniment electoral pe domeniul public, fără să îl închirieze

Nici bine nu s-au văzut cu sacii în căruță, respectiv cu rezultatele la alegerile care vor avea loc abia în 27 septembrie, că cei de la PNL Maramureș deja se văd învingători și se comportă ca și cum Baia Mare ar fi proprietatea lor personală. Spunem asta în contextul în care polițiștii au amendat cu suma de 10.000 de lei organizatorii evenimentului electoral ținut în data de 26 august 2020, în Centrul Vechi al orașului nostru.

PNL Maramureș a fost amendată deoarece nu a urmat pașii legali pentru organizarea unui astfel de eveniment, pași care presupuneau un document de închiriere al domeniului public. Ca să dăm un exemplu, e ca și cum proprietarul unui restaurant și-ar plasa terasa în mijlocul domeniului public fără să achite nici un leu. Sigur, diferența e că proprietarul restaurantului ar face-o pentru a câștiga bani, în timp ce liberalii au făcut-o pentru a câștiga capital de imagine (a se citi tot bani, într-un final). Din nefericire pentru ei, încep să “dea cu bâta-n baltă” din ce în ce mai des în ultima vreme (citește despre cum soția candidatului PNL la Primăria Baia Mare i-a numit, pe tinerii liberali, “tinerii de la gherilă” și i-a instigat să îl denigreze pe primarul Cherecheș), demonstrând încă odată că expresia “fraieiri plătesc, șmecherii fac ce vor” încă se aplică.


La evenimentul de prezentare a candidaților PNL Maramureș au fost invitați și politicieni de seamă, printre care și fostul moderator TV Rareș Bogdan, actual europarlamentar, și un “bun” exemplu în ale respectării legii (de amintit că, în timp ce noi eram obligați să facem nunți și botezuri, ori alte evenimente cu câteva persoane și cu reguli stricte, Rareș Bogdan călca în picioare restricțiile impuse de Guvernul PNL la o petrecere cu sute de invitați, cu ocazia botezului fiicei sale.

Actualizare

MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE! Conducerea PNL Maramureș s-a grăbit să dezmintă amenda luată pentru organizarea unei manifestări electorale în Centrul Vechi, fluturând un aviz și atacând presa care îndrăznește să demaște șmecherii din politică! ActualMM solicită în mod public PNL Maramureș și Primăriei Baia Mare să transmită CONTRACTUL încheiat între cele două entități pentru ÎNCHIRIEREA domeniului public. Evident, acest document îl așteptăm degeaba: NU EXISTĂ! PNL Maramureș a FENTAT LEGEA și a preferat să ia AMENDĂ în loc să plătească legal ocuparea domeniului public!

Actualizare 2

PNL Maramureș susține că a închiriat spațiul respectiv.

Sursa: Preluare ActualMM.ro.

Te-ar putea interesa si

Primarul CHERECHEȘ ARUNCĂ PISICA: ”Nu exclud nicio manevră, chiar și a soacrei! Nu știu despre ce este vorba”

Vasile Dale

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Redactie

POMPIERII MARAMUREŞENI, ALĂTURI DE SEMENI

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.