BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

A CREZUT CĂ POATE SCĂPA DE POLIŢIŞTI: Tânăr din Călineşti, beat şi fără permis, în încercarea de a scăpa de poliţişti, s-a izbit cu maşina de un gard

Azi noapte, în jurul orei 01:00, polițiștii din Sighetu Marmaţiei, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Tractorului de pe raza municipiului, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism.
Conducătorul autoturismului a ignorat semnalele poliţiştilor continuându-şi deplasarea, motiv pentru care echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia până în comuna Rona de Sus, unde a virat pe o stradă lăturalnică, moment în care a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în gardul unui imobil.
Acesta a încercat să fugă de organele de poliţie, care l-au prins și imobilizat.
În urma verificărilor efectuate, polițiști au constatat faptul că este vorba de un tânăr de 21 de ani din localitatea Călinești, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
De asemenea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.27 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ? Ucigașul elevei de la Mihai Eminescu a pus foc intenționat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș

Vasile Dale

COD PORTOCALIU IN MARAMURES: Furtuna si curti inundate in Targu Lapus (foto, video cititori)

Vasile Dale

DOLIU LA CN “Mihai EMINESCU”: Noi detalii despre moartea lui Carmen. Suspectul crimei a vrut inițial să fugă din țară

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.