BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ŞI-A BĂTUT MAMA: Un băimărean reţinut pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești şi ultraj

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, faţă de un tânăr de 24 de ani din Baia Mare. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectare a hotărârilor judecătorești şi ultraj.
În fapt, în data de 26 august, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr îşi agresează mama într-un imobil situat pe strada Luminişului din oraş.
La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana vătămată, o femeie de 58 de ani şi un tânăr de 24 de ani, fiul acesteia, care la vederea poliţiştilor a devenit agresiv fiind necesară încătușarea și imobilizarea acestuia.

Ultimele modificări legislative prevăd că, dacă pe numele agresorului a fost emis un ordin de protecție provizoriu de către polițist sau un ordin de protecție de către instanță și acesta îl încalcă, riscă pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.
De asemenea agresorii e bine să știe că victima nu mai este singură. Dacă solicită ordin de protecție provizoriu, beneficiază obligatoriu de asistență juridică.



Te-ar putea interesa si

Accident grav in Baia Mare: A fost tentativa de suicid aseara pe strada Universitatii (foto/video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ / ACŢIUNE DE AMPLOARE / ACTUALIZARE: Trei bărbaţi din Afganistan şi unul din India, depistaţi în Gara CFR Baia Mare

Vasile Dale

DUPĂ 10 ANI, ESTE DEFINITIVĂ– Zidul de pe Horia 46A și 46 B ridicat la inițiativa fugarului Cherecheș trebuie DEMOLAT în 3 luni (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult