BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

AUTORITĂȚILE DORM / ACTUALIZARE: Lucrări la sistemul de direcție al mașinilor făcut direct pe butuci în curte (foto cititori)

Autoritățile de control, în speță poliția și inspectorii Registrului Auto Român, dorm în ”papucii statului”. Cel puțin asta susțin cititorii noștri care ne-au trimis capturi foto de pe o pagina de socializare din Maramureșul Istoric.

”Nu este posibil așa ceva. E plin facebook-ul la noi în zona (Moisei, Borșa, Vișeu de Sus, n.r.) de anunțuri de acest gen. Face transport internațional de persoane, transport internațional colete cu platforme, circulă pe autostrăzi în străinătate și face service-ul auto, în curte, pe butuci. Cine ne poate spune că sistemul de frânare este în parametrii? Chiar nimeni nu poate face ceva?” ne-a transmis cititorul nostru.

Actualizare

Mai jos punctul de vedere al IPJ Maramureş

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: Să ajutăm un băieţel bolnav din Târgu Lăpuş să poată face operaţie în străinătate

Redactie

VOR PLĂTI ÎN FAŢA LEGII: Un băimărean şi un sighetean şi-au pierdut libertatea după ce au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Vasile Dale

VERIFICĂRI ÎN MARAMUREŞ: Rezultatele poliţiştilor în urma acţiunilor desfăşurate pentru protejarea fondului forestier (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.