Tara Codrului

INFRACŢIUNI SILVICE: Material lemnos confiscat de poliţiştii din Fărcaşa şi ocna Şugatag

Ieri, ora 18.40, poliţiştii Secției 3 Fărcașa au oprit pentru control în localitatea Ardusat o autoutilitară care transporta material lemnos de esență brad.
Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 30 de ani, din Someș Odorhei, care a relatat faptul că nu deține documente legale pentru materialul lemnos transportat.
În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că transportul nu este înregistrat.
În prezenţa unui reprezentant legal al Ocolului Silvic Borleşti, s-a procedat la măsurarea cantității de material lemnos transportat, rezultând 3mc material lemnos.
Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2000 lei conform Legii 171/2010.
Materialul lemnos susmenționat a fost confiscat și predat în custodia reprezentantului legal al Ocolului Silvic Borleşti.

Tot ieri, poliţiştii din Ocna Şugatag au oprit pentru control un atelaj hipo pe raza localităţii Budești, cu care se transporta material lemnos esență molid.
În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că pentru transport nu există aviz de însoțire.
Materialul lemnos în cantitate de 2,51 mc a fost confiscat, iar conducătorul atelajului hipo a fost sancţionat contravenţional.

Te-ar putea interesa si

BĂSEȘTI: Un şofer beat a ajuns cu mașina în şanț. El și un pasager răniți au fost transportaţi la spital

Vasile Dale

Drum nou de legătura cu Sălajul! Lucrările de modernizare ale DJ 108E au fost finalizate

Vasile Dale

SĂLSIG / ACTUALIZARE: Comuna care a renunţat la extinderea reţelei de canalizare pentru o capelă de 100.000 de euro. Primarul dă vina pe fostul edil

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.