Eveniment

RUTIERE: Doi maramureşeni, cercetaţi pentru conducerea unui vehicul fără permis

Ieri, la ora 11.20, poliţiştii Secției 4 Leordina în timp ce efectuau activități de supraveghere și control trafic rutier, în comuna Poienile de sub Munte, au oprit un autoturism pentru control.

La volanul autoturismului poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani din comună, iar în urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că nu deţine permis de conducere.

Totodată, aseară în jurul orei 20.00, poliţiştii din Baia Mare au oprit strada Barajului, un autoturism pentru verificări.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat din Baia Mare, iar în urma verificărilor au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere şi că autoturismul condus are aplicate plăcuţe de înmatriculare false.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.
În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar în cel ce-al doilea caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Accident cu 3 autoturisme implicate în centrul orașului Șomcuta Mare

Vasile Dale

ORAȘ SUB ASEDIU: Familie legată și tâlhărită în Seini. Criminaliștii au împânzit orașul (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI: PROGRESUL ȘOMCUTA – RAPID JIBOU 4-2 (2-2, 2-1). JUCĂTOR LEȘINAT DE LA CANICULĂ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.