EvenimentSport

GALERIE FOTO: Băimăreanul Patric Iluţ, “The flying boy”, noul campion național la wakeboard, U19 (FOTO)

Patric Iluț sau “the flying boy” după cum îl știm, este noul campion național la wakeboard, categoria Under 19. El este juniorul cu cel mai mare punctaj obținut la National Cable Wakeboard League (609 puncte).

Ultima probă a concursului a avut loc în 12 septembrie la Mogoșoaia, iar la ea au concurat cei mai buni rideri ai momentului. Patric are 11 ani și a participat pentru prima dată la o competiție de wakeboard. Asta, deși este deja cunoscut la competițiile mondiale de skateboard și snowboard. El este vicecampion mondial la skateboard și se pregătește pentru campionatul mondial din acest an.

Concursul, ajuns la cea de-a 9-a ediție, a avut 3 etape și a fost organizat de Asociația Română de Cable Wakeboard. Din 2019, Asociația este unica structură din România afiliată Federației Internaționale de Schi Nautic și Wakeboard (IWWF), iar veniturile sunt reinvestite în acțiuni menite să dezvolte această disciplină în România.

Sursa: ski-outdoor.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Bombă la Rona de Sus? Încărcătură suspectă căzută din dronă. Au intervenit geniștii de la Brigada Antitero a SRI – ACTUALIZARE

Vasile Dale

INFRACȚIUNI RUTIERE DEPISTATE DE POLIȚIȘTI: Cercetaţi penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului

Redactie

PARALELA 45: EVENIMENT ÎN BAIA MARE – Călătoriile de afaceri, soluții inteligente pentru companiile din Transilvania

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.