Recomandate

PRELUARE ACTUALMM: Cum se “rupe” candidatul PNL la Primăria Coltău la petrecerile cu manele și alcool pe care le dă în mijlocul pandemiei pentru a impresiona electoratul (ACTUALIZARE)


Imagini senzaționale ne-au fost transmise pe adresa redacției de către cititorii noștri. În contextul actual al pandemiei și în același timp în mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, candidatul PNL pentru Primăria Coltău, Mihai Ropan, pare că vrea să își impresioneze electoratul cu orice preț. Nu neapărat prin perspective de viitor pentru comunitatea a cărui conducător vrea să devină, ci printr-o petrecere “nebună” cu manele, dans și alcool. Despre recomandările specialiștilor cu privire la distanțarea socială sau purtarea măștii în spații închise, pe care colegii săi liberali se jură că le respectă, nici nu are sens să vă povestim.

Imaginile video au fost surprinse, pe ascuns (așadar, cel mai probabil candidatul la primăria Coltău nu are habar de existența lor) și ni-l prezintă pe Ropan țopăind de zor pe ritmuri de manele, în timp ce pe mesele participanților la chef găsești alcool cât cuprinde. Dar, asta nu e tot: cititorul nostru ne transmite că astfel de petreceri sunt organizate săptămânal de către candidatul PNL în cartierul romilor din Coltău.

Dar, ca o altă surpriză, în imagini îl regăsim și pe nimeni altul decât Csukur Nicolae, actual consilier în Consiliul Local Coltău, din partea PMP.
Să fie vorba despre mită electorală, candidatul PNL sperând să câștige voturile comunității de romi din Coltău prin astfel de petreceri în mijlocul campaniei electorale?

ACTUALIZARE


La scurt timp după publicarea articolului, fostul consilier local Csukur Nicolae ne-a contactat pentru a ne “lămuri” cu privire la situația prezentată. Acesta ne-a declarat inițial că petrecerea a avut loc în data de 8 iulie. După ce ne-a explicat că, oricum, la acea dată nu se afla pe listele nici unui partid și nu era campanie electorală, acesta a revenit asupra datei petrecerii și ne-a declarat că a avut loc în 18 iulie. Persoana lângă care se afla fostul consilier ne-a transmis că petrecerea nu a avut loc nicidecum în campania electorală și ca ar avea drept dovezi alte filmări din acea seară. Fostul consilier ne-a declarat apoi ca filmările s-au pierdut. Ne-a mai spus și că nu îl cunoaşte pe Mihai Ropan și că s-au întâlnit întâmplător la petrecerea respectivă.

Imediat după dialogul cu fostul consilier Csukur, am fost contactați telefonic de candidatul PNL la Primăria Coltău, Mihai Ropan. La fel ca în cazul lui Csukur, nici acesta nu ne-a putut spune cu exactitate data la care a avut loc cheful, însă, la fel, ne-a garantat că nu a avut loc în campania electorală. Ropan ne-a transmis și un punct de vedere în scris, pe care îl regăsiți exact așa cum ne-a fost transmis:

“Sunt candidatul PNL la primăria Coltau si doresc să vă informez ca aceasta filmare este veche si nu in timpul campaniei electorale. Rămân dezamăgit de actual mm, deși eram un urmăritor al dumneavoastră, ca nu verificați informațiile înainte de publicare. Ma aflam la o zi de naștere ca invitat si nu in campanie electorala. Va recomandam sa căutați materiale de interes pentru următorii dumneavoastră pentru ca sunt convins că sunt puțini cei pe care ii interesează o campanie murdară dusă de contracandidatul mea. O zi buna va doresc și spor în activitatea dumneavoastră”, se arată în punctul de vedere primit pe adresa redacției din partea candidatului Mihai Ropan.

Nici unul dintre cei la care s-a făcut referire în articol nu a comentat despre măsurile de prevenire ale răspândirii virusului SARS-CoV-2 și, deși ambii au declarat că au dovezi care să ateste faptul că filmarea nu a fost făcută în campanie, nici unul nu ni le-a transmis până la momentul publicării acestei actualizări.

Adrian Barbur/ ActualMM

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Bărbat împuşcat la Borşa de vărul său. Pistolul ar fi fost adus din Italia – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO FORMARE CICLON: Acoperișul unui bloc de pe bd Independenței aruncat peste o mașină. Nenorocire în trafic și în pasul Gutâi, dar și pe Cavnic

Vasile Dale

EXCLUSIV – Fals jurnalist încătușat de polițiști la Mireșu Mare și sancționat contravențional (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.