Maramuresul Istoric

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Peste 26.000 de ţigări confiscate de poliţişti la Vișeu de Sus și Petrova

Ieri, 14 septembrie, poliţiştii specializaţi în combaterea contrabandei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș, au executat trei mandate de percheziție domiciliară pe raza localităților Vișeu de Sus și Petrova.
Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare și a activităților de documentare, investigare și cercetare efectuate până în prezent într-un dosar penal care are ca obiect săvârșirea mai multor infracțiuni asimilate contrabandei, au fost identificate și ridicate 26.020 de țigări, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 15.700 lei.
Totodată, în contextual activităților procedurale efectuate, a fost identificată și ridicată cantitatea totală de 130 litri de alcool etilic, în valoare totală de aproximativ 4.000 lei, cu privire la care organele de cercetare penală urmează să extindă cercetările.
La activitățile efectuate poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale – Maramureș.
În cauză poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în vederea identificării tuturor participanților la activitățile infracționale și a tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN SIGHET ÎN ZIUA DE PAŞTI / ACTUALIZARE: O maşină a intrat într-o curte. Trei victime şi o conductă de gaz avariată. Şoferul s-a ales cu sancțiune contravențională

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Un tânăr a bătut un localnic, a distrus mașina poliției şi o terasă din Ocna Șugatag

Redactie

EȘEC USR-IST RĂSUNĂTOR: Maratonul Vaccinării de la Poienile de Sub Munte, un fiasco total. Prefectul tilicar stă ascuns pe facebook, dar și prin păduri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult