Un scandal a izbucnit în această noapte pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare. Conform unor martori care locuiesc în zonă între mai mulți tineri ar fi pornit o bătaie în fața unui magazin de pe strada amintită. Aceștia susțin că unii dintre cei implicați s-ar fi folosit de săbii pentru a-și intimida ”adversarii”.

Locatarii din blocuri au sunat la 112 și au cerut ajutorul poliție. În doar câteva minute, un echipaj al Poliției a sosit la fața locului. Doar că bătăușii ar fi fugit, dispărând în noapte. Apoi alte trei echipaje ale poliției și jandarmeriei și-au făcut apariția în zonă.

”Din primele informații rezultă faptul că a fost vorba despre un conflict stradal spontan în care au fost implicate câteva persoane. Se efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale” au transmis polițiștii băimăreni prin biroul de presă al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Cu privire la evenimentul din această seară de pe strada Grănicerilor au fost identificate cinci persoane și s-a întocmit dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto/video: JurnalMM.ro.

loading...
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Pentru cei are inca viseaza: purtatorii de uniforma “isi iau timpuk necesar” pentru a interveni, ei prefera sa ajunga la locul faptei dupa ce s-au mai calmat spiritele, vin la constatari, ca pentru salarul primit nu si-o pune sanatatea in pericol, si nici nu i-or deranja pe altiii ca sa ceara ajutor daca-s depasiti de situatie d.p.d.v. numeric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.