BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT GRAV: 5 victime la Crăciunești după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Două în stare gravă (actualizare)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN18 Sighetu Marmației – Borșa, pe raza localității Crăciunești, județul Maramureș, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite grav, iar alte trei au suferit leziuni ușoare. Circulația este oprită pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE – SAJ Maramureș

Echipajele medicale au găsit la fața locului cinci victime. Trei femeie prezentau traumatisme toracice, un bărbat prezenta un traumatism cranio-cerebral acut cu pierdere de cunoștință și un traumatism membru inferior drept, iar un alt bărbat prezenta traumatism cranio-cerebral acut cu pierdere de cunoștinșă și traumatism șold drept. Cele cinci victime au fost predate la UPU Sighetu Marmației. 3 doamne cu traum toracic, un barbat cu TCCA, PC si traum membr inf drept, un barbat cu TCCA, PC si traum sold drept. Au fost predati la CPU Sighet.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Şoferul criminal care a produs tragedia de la Tăuţii Măgherăuş a fost arestat preventiv

Redactie

EXCLUSIVITATE FOTO: Doi maramureșeni au murit după ce au căzut dintr-o telecabină într-o prăpastie în Austria

Vasile Dale

EXCLUSIV: Inspectoratul Școlar Maramureș răspunde punctual la acuzațiile grave de la Grădinița ”Otilia Cazimir” din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.