BREAKING NEWSEvenimentTara ChioaruluiTara Codrului

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accident rutier la Satulung, provocat de un bărbat care nu deţine permis de conducere, acţiune rutieră în Târgu Lăpuş

Aseară, în jurul orei 23.30, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Satulung, în fața unui imobil, se află un autoturism în șanț.
La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 55 de ani, iar în urma verificărilor au constatat faptul că acesta că a condus autoturismul în cauză şi a intrat în șanț.
Poliţiştii au mai constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

*****

Ieri, timp de patru ore, poliţiştii din Târgu Lăpuş au desfăşurat o acţiune rutieră pe linia controlului stării tehnice a autovehiculelor, împreună cu reprezentanți din cadrul RAR-MM.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au controlat 15 autovehicule şi au constatat 11 abateri la regimul circulaţiei rutiere.
Pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 5.500 de lei, iar ca măsură complementară au reţinut două permise de conducere, un certificat de înmatriculare şi a fost dispusă și o imobilizare auto.



Te-ar putea interesa si

ÎN MIJLOC DE IULIE: A nins în Munţii Rodnei (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la o gospodărie din Mireşu Mare. O persoană intoxicată cu fum a fost transportată la spital

Redactie

Soţul lui Pintea: Circulă pe Facebook o poză cu soţia mea la un bal. Dacă se ajunge aici cu minciuna, nu ştiu ce să mai spun

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult