BREAKING NEWSEvenimentImportantNationalRecomandate

Gabriel Zetea a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. CJSU Maramureș și DSP Maramureș confirmă dar ne mint ÎN MOD OFICIAL

Într-o postare, Gabriel Valer Zetea anunţă că a fost testat pozitiv. CJSU Maramureș confirmă, dar ne minte în față prin purtătorul de cuvânt.

„Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile ”rămân pozitiv”.

Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare.

Să fim sănătoși! Mergem mai departe și sunt convins vom ieși mai întăriți și din această provocare!”.

ACTUALIZARE CJSU Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 a președintelui în funcție al Consiliului Județean Maramureș.

Acesta a purtat mască de protecție și a respectat măsurile și normele sanitare stabilite de specialiști (o minciună gogonată marcat CJSU Maramureș și DSP Maramureș. La meciul de fotbal dintre Recea și Rapid București, președintele CJ Maramureș NU A PURTAT MASCĂ. La alegerile locale NU A PURTAT MASCĂ. Sunt doar câteva exemple, n.r.). El este asimptomatic și a rămas izolat la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică a dispus efectuarea dezinfecției sediului de partid.

De asemenea, colegii de partid au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Te-ar putea interesa si

INVITAT AL UNIVERSITĂŢII DE NORD BAIA MARE: Emil Constantinescu susţine conferința “Puterea Cărții”

Vasile Dale

Regiunea Flevoland, alături de Maramureș în criza refugiaților din Ucraina

Redactie

BAIA MARE ŞI SIGHETU MARMAŢIEI: 65 de persoane fizice şi juridice verificate de poliţiştii serviciului de investigare a criminalităţii economice

Vasile Dale

1 mesaj

Cetateanul octombrie 2, 2020 at 4:21 pm

Mare lucru ca a fost testat pozitiv ! Asta nu inseamna absolut nimic !
Este mentionat si pe aparatele respective ca nu se poate stabili un diagnostic medical doar in urma analizelor .
Este timpul ca minciuna sa se termine odata .
Inventatorul, laureat al premiului Nobel spunea el insusi ca nu se pot folosi pentru a depista un virus . Despre ce vorbim ?
Rata de eroare general acceptata este de circa 2.3% . Da, dar nu 2.3% din cei depistati pozitiv ci din total . Spre exemplu daca testam 100 de persoane si 2% sunt rezultate pozitive inseamna de fapt ca teoretic ne aflam in marja de eroare, deci s-ar putea ca nici una sa nu fie de fapt pozitiva . Si acest lucru se intimpla deoarece aparatul foloseste amplificarea mostrelor prelevate de la pacienti, cu alte cuvinte cu cat le amplifica mai mult cu atata rezultatele fals pozitive sunt mai numeroase deci cine face testele poate doar folosind o amplificare mai mare, sa zicem nu 30X ci 40X sa ridice artificial numarul de cazuri … amplificarea se face logaritmic, adica prima oara se dubleaza, dupa aceea rezultatul inmultit cu doi si tot asa … deci de la 30X la 40X diferenta este uriasa deci inclusiv zgomotul si rezultatele fals pozitive .
Doar in urma unui diagnostic medical testele astea au vreo relevanta, deci RELAX !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.