Important

O NOUĂ BĂTĂLIE CÂŞTIGATĂ: Ziua mondială a Educației, 5 octombrie, este liberă pentru toți angajații din învățământul maramureșean

Sindicatul din Învățământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureș câștigă o nouă bătălie cu Inspectoratul Școlar! Ziua mondială a Educației, 5 octombrie 2020, este liberă pentru toți angajații din învățământul maramureșean!

Sindicatul din Învățământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureș s-a remarcat prin faptul că reprezintă interesele membrilor de sindicat, în spiritul legii , atunci când factorii decizionali încalcă drepturile acestora, pe orice palier.

Încă de săptămâna trecută Sindicatul din Învățământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureș a făcut o solicitare oficială către Inspectoratul Școlar Maramureș privind respectarea Contractului Colectiv de muncă, nivel activitate învățământ publicat în Monitorul Oficial nr 21/14.05.2019 care prevede , clar, faptul că Ziua Mondială a Educației -5 octombrie-este zi nelucrătoare.Azi până la ora 12,50 Inspectoratul nu a binevoit a da un răspuns, iar la 12,58 un comunicat de presă pe această speță a fost transmis pe grupul de lucru al directorilor de școli.

Apreciem faptul că Inspectoratul Școlar Maramureș nu a găsit o portiță de a se sustrage respectării legii, iar la solicitarea Sindicatul din Învățământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureș au fost obligați să aplice legea, astfel, la nivel de Maramureș, Ziua Mondială a Educației – 5 octombrie – este zi nelucrătoare.

Dorim tuturor angajaților din învățământ “La mulți ani!” cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, cu mențiunea că suntem mereu aproape în vederea respectării de către toți factorii decizionali a drepturilor ce li se cuvin membrilor de sindicat!

Sindicatul din Învățământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureș

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Razie printre valutişti

Vasile Dale

LUCĂCEȘTI: VREA AQUAPARK în apropierea unei arii protejate – Astăzi localnicii sunt chemați la cămin pentru a fi convinși să renunțe la imașul satului. Primarul Mătieș NU A VENIT LA ȘEDINȚĂ (actualizare)

Vasile Dale

EXERCIȚIU DE SIMULARE în bazinele hidrografice Sălăuța (Bistrița-Năsăud) și Lăpuș (Maramureș)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult