Important

RECUNOAŞTERE: Jandarmeria Română, membru în Comisia Internațională de Salvare Alpină (CISA)

Conducerea CISA a transmis, la sfârșitul lunii trecute, certificatul care atestă primirea Jandarmeriei Române ca membru.

Astfel, instituția a primit recunoașterea internațională a capabilităților (dotare, pregătire, competențe) de salvare a persoanelor în mediul montan.


De asemenea, este o apreciere a eforturilor instituției în domeniul serviciilor de urgență în mediul montan și constituie un reper important în ceea ce privește confirmarea competențelor de salvare în mediul montan ale instituției, atât în cadrul MAI, cât și în relația cu alte structuri care acționează în domeniul intervenției în medii ostile.
Calitatea de membru oferă acces la resursele de pregătire internaționale, participarea la schimburi de informații și de experiență cu practicieni din 41 de țări și 122 de organizații și va permite Jandarmeriei să ofere comunității un serviciu de intervenție în mediul montan mai eficient, cu o resursă umană mai bine pregătită, conform standardelor impuse la nivel internațional.
Asigurăm cetățenii județului nostru, turiștii care se bucură de zona montană, autoritățile publice și partenerii noștri că jandarmii montani maramureșeni, vor da în continuare dovadă de dedicare și profesionalism în domeniul salvării montane.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ GRATII: Doi maramureşeni, certaţi cu legea, au ajuns la Penitenciarul Baia Mare

Vasile Dale

NU AU SCĂPAT DE POLIŢIŞTI: Un bărbat din Baia Mare şi unul din Borşa, cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

Vasile Dale

Mesajul primăriţei din Cupşeni pentru economisirea apei. Se sistează furnizarea apei pe timpul nopții

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.