BREAKING NEWSEvenimentRecomandateSport

FOTO – VIDEO / DUELUL GALERIILOR: ACS Recea – Universitatea Craiova (tractoare vs fumigene) / ACTUALIZARE

La această oră, la Recea se desfăşoară meciul dintre Fotbal Comuna Recea – Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 6-a a Ligii 2 are loc în Maramureș.

Scor la pauză 1-1. Pentru a-şi susţine echipele favorite, suporterii maramureseni s-au deplasat la meci cu tractoarele, iar oltenii lui Mititelu cu fumigenele.

În repriza a doua, la scurt timp de la debut, maramureşenii au preluat conducerea cu 2-1, oltenii egalându-ne la 2-2 în minutul 58, pentru ca din minutul 65 să treacă din nou la conducere, scor 2-3.

Pe final de joc, fotbaliştii de la Recea au reuşit să egaleze, scor final 3-3.

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/pcb.198466058321705/198465951655049/

ACTUALIZARE – CJSU Maramureş

Măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Comuna Recea și FC U Craiova 1948 au fost asigurate și coordonate în interiorul stadionului, în zona apropiată a stadionului de către Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca.

Accesul din drumul național spre zona stadionului a fost monitorizat de poliție. De asemenea, în interiorul și exteriorul stadionului au fost prezenți angajați/agenți de la firmă de pază.

În zona interioară a terenului și în zona tribunelor au fost prezente persoane înscrise pe liste și verificate.

În zona exterioară stadionului și la o distanță delimitată de către forțele de ordine, pe teren privat s-au aflat persoane care au asistat la meci și pentru care proprietarul/proprietarii terenului nu au avut obiecții sau sesizări.

Pentru nerespectarea normelor cu privire la folosirea de mijloace pirotehnice au fost luate măsurile prevăzute în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Te-ar putea interesa si

Invitație de înscriere la primul Târg de Crăciun din Mireșu Mare

Vasile Dale

FOTO: MEGA-FACTURĂ ÎN SUMĂ DE 70 MII LEI primită de o sigheteancă de la Orange. Reprezentanții operatorului de telefonie mobilă spun că aceasta trebuie plătită!

Vasile Dale

VREI SĂ FACI BANI FĂRĂ SĂ OBOSEȘTI? Fă-te polițist local la Sighetu Marmației (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.