La această oră, la Recea se desfăşoară meciul dintre Fotbal Comuna Recea – Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 6-a a Ligii 2 are loc în Maramureș.

Scor la pauză 1-1. Pentru a-şi susţine echipele favorite, suporterii maramureseni s-au deplasat la meci cu tractoarele, iar oltenii lui Mititelu cu fumigenele.

În repriza a doua, la scurt timp de la debut, maramureşenii au preluat conducerea cu 2-1, oltenii egalându-ne la 2-2 în minutul 58, pentru ca din minutul 65 să treacă din nou la conducere, scor 2-3.

Pe final de joc, fotbaliştii de la Recea au reuşit să egaleze, scor final 3-3.

ACS Recea – Universitatea Craiova 2-2

Publiée par Vasile N. Dale sur Samedi 3 octobre 2020

ACTUALIZARE – CJSU Maramureş

Măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Comuna Recea și FC U Craiova 1948 au fost asigurate și coordonate în interiorul stadionului, în zona apropiată a stadionului de către Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca.

Accesul din drumul național spre zona stadionului a fost monitorizat de poliție. De asemenea, în interiorul și exteriorul stadionului au fost prezenți angajați/agenți de la firmă de pază.

În zona interioară a terenului și în zona tribunelor au fost prezente persoane înscrise pe liste și verificate.

În zona exterioară stadionului și la o distanță delimitată de către forțele de ordine, pe teren privat s-au aflat persoane care au asistat la meci și pentru care proprietarul/proprietarii terenului nu au avut obiecții sau sesizări.

Pentru nerespectarea normelor cu privire la folosirea de mijloace pirotehnice au fost luate măsurile prevăzute în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată cu modificările și completările ulterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.