BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV / COD ROŞU – IARNĂ ÎN MARAMUREŞ ŞI SATU MARE: Grindina şi vântul au făcut prăpăd

Codul roşu de vreme severă, care anunţa grindină de dimensiuni medii şi mari, vijelie puternică, rafale de peste 90 km/h, s-a abătut în această seară asupra Maramureşului şi a lăsat urme dezastruoase.

A fost degajat de pe carosabil cu sprijinul echipelor de intervenție. În cădere copacul a antrenat şi a rupt cabluri de la reţeaua de energie electrică.

Este afectată parţial alimentarea cu energie electrică a localităţilor Sarasău şi Câmpulung la Tisa. Echipe de la societatea Electrica s-au deplasat la fata locului si intervin pentru remedierea defectiunilor.

Alţi doi copaci au fost prăbuşiţi de rafalele puternice de vânt pe DN 19, Dealul Hera, spre localitatea Certeze. S-a intervenit cu echipe, inclusiv SVSU pentru îndepărtarea copacilor de pe partea carosabila.

În localităţile Apa şi Racşa a fost prăpăd

La Racşa vântul a smuls acoperişurile de pe case, iar în Apa grindina a distrus totul. În unele gospodării grindina a spart acoperişurile, iar apa a curs în case.

Te-ar putea interesa si

EXPLOZIE PE PLATFORMA IMMUM DIN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un bărbat cu arsuri grave

Vasile Dale

FOTO: Motociclist de 20 ani mort în drum spre Petea. Avea 450 grame de droguri în rucsac. Pasagera de 18 ani în spital, în stare gravă

Vasile Dale

POLITISTUL ZELOS: UN AGENT DE LA RUTIERA A VRUT SA AMENDEZE POMPIERII AFLATI IN MISIUNE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.