BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV / COD ROŞU – IARNĂ ÎN MARAMUREŞ ŞI SATU MARE: Grindina şi vântul au făcut prăpăd

Codul roşu de vreme severă, care anunţa grindină de dimensiuni medii şi mari, vijelie puternică, rafale de peste 90 km/h, s-a abătut în această seară asupra Maramureşului şi a lăsat urme dezastruoase.

A fost degajat de pe carosabil cu sprijinul echipelor de intervenție. În cădere copacul a antrenat şi a rupt cabluri de la reţeaua de energie electrică.

Este afectată parţial alimentarea cu energie electrică a localităţilor Sarasău şi Câmpulung la Tisa. Echipe de la societatea Electrica s-au deplasat la fata locului si intervin pentru remedierea defectiunilor.

Alţi doi copaci au fost prăbuşiţi de rafalele puternice de vânt pe DN 19, Dealul Hera, spre localitatea Certeze. S-a intervenit cu echipe, inclusiv SVSU pentru îndepărtarea copacilor de pe partea carosabila.

În localităţile Apa şi Racşa a fost prăpăd

La Racşa vântul a smuls acoperişurile de pe case, iar în Apa grindina a distrus totul. În unele gospodării grindina a spart acoperişurile, iar apa a curs în case.

Te-ar putea interesa si

PANDEMIA L-A ADUS ACASĂ: Un român din Borşa a renunţat la Italia şi a deschis o afacere în oraşul natal. „Mă gândeam că dacă mor nu o să ştie nimeni unde sunt”

Redactie

EXCLUSIV – NU VOR PRIMI AUTORIZAȚIE DAR VOR PROTESTA ÎN CĂTUNUL LUHEI: 300 de familii susțin că sunt discriminate la Poienile de Sub Munte (FOTO)

Vasile Dale

Cele mai populare sporturi din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult