BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / FOTO DOCUMENT: Trei elevi confirmaţi pozitiv la un liceu din Baia Mare. Alo, DSP, închidem şcoala? Vadu Izei şi Deseşti intră în carantină?

Direcţia de Sănătate Publică Maramureş ascunde gunoiul sub preş şi nu comunică public noile cazuri confirmate cu Covid pe raza judeţului Maramureş. Sursele noastre susţin că în cursul zilei de ieri la nivelul unui liceu de prestigiu din Baia Mare trei elevi ar fi fost confirmaţi pozitiv.

Până în acest moment nici DSP Maramureş şi nici CJSU nu au confirmat sau infirmat informaţiile. Conform legii la trei cazuri pozitive într-o unitate de învăţământ şcoala se închide.
Trebuie precizat şi faptul că într-o raportare oficiala de ieri DSP Maramureş recunoaşte că în ultimele 14 zile 10 elevi din Maramureş au contactat noul coronavirus (trei din Baia Mare). În acelaşi document două localităţi din Maramureş Vadu Izei şi Deseşti, au o rată de peste 3 la mia de locuitori conformaţi pozitiv.

În mod normal după deciziile de aseară ale CJSU cele după localităţi ar trebui să intre în carantină.

Mai mult, în zonele în care avem incidenţa de 1,5 la mia de locuitori, respectiv patru comune şi patru oraşe, se recomandă este ca toţi agenţii economici, inclusiv instituţiile publice şi private să ia în considerare munca de la domiciliu, la distanţă şi acolo unde nu se poate, decalarea programului


Ştire în actualizare

Te-ar putea interesa si

Patru bărbați din Maramureş, cercetați după ce s-au dus în Satu Mare la furat din maşini

Redactie

Tragedie la Câmpulung la Tisa. Un bărbat decedat, o femeie rănită grav (foto) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO JANDARMERIA MARAMUREȘ – Un sucevean a fost surprins de o viitură în munții Rodnei. Mașina i-a fost ”îngropată” în aluviuni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult